dissabte, 2 de juliol del 2011

Cinquè dia d'intercanvi

A les 9.00 varem agafar un bus (microones) direcció Montsoriu, un cop allà acabarem de pujar en velo per unes pendents endimoniades amb l'objectiu d'arribar al Castell de Montsoriu on el guia del Consell comarcal ens va il.lustrar amb una completa visita al Castell. Seguidament vam iniciar un llarg descens cap a Arbúcies on vam dinar a un ombrívol parc urbà vorejant el costat de la via.
A les 16.00 partirem direcció Santa Victòria Sauleda, per arribar a aquesta localitat haguérem de pujar un port de 10 KM, feia una calor infernal, però l'ascensió fou bastant divertida i tots els alumnes pogueren demostrar la seva extraordinària forma física. Finalment iniciarem un ràpid descens cap a Santa Coloma de Farners on acabà la dura etapa.
Demà dematí farem una divertida activitat d'orientació; dividirem els alumnes en 10 grups i cada grup disposarà d'un Road-book preparat pels profes de Sta. Coloma. Cada alumne juntament amb el seu grup haurà d'orientar-se per la muntanya a partir de la informació que trobaran al llibre i a través dels punts de control pertinents arribaran a un lloc concret on els esperaran els professors.

1 comentari:

  1. Espero que tot hagi anat molt bé i que el temps us hagi acompanyat, sense massa calor. Tota la meva admiració per l'esforç i la tenacitat que teniu i que inculqueu als al·lots.
    Felicitats per aquesta bona feina!
    Endavant doncs !
    Àngels Torra

    ResponElimina