diumenge, 3 de juliol del 2011

Darrer dia d'intercanvi

Ahir dia 2 de Juliol vam fer l’últim dia d’activitats aquí, a santa Coloma de Farners. Començarem a les 8 del matí a l’institut rebent  les clares instruccions den Nasi per a realitzar el primer “Road book” en velo de muntanya pels voltants del poble (cursa amb llibre de ruta per equips). Ha estat curta  aquesta cursa però valenta, creiem que molt divertida i ja pensem com copiar-la per fer-la a Menorca. Vam acabar la cursa al parc de Sant Salvador que té l’ombra més gran que nosaltres coneixíem,  sota una quantitat immensa d’arbres. Com cada jornada vam estar acompanyats per un bon grup de pares entusiastes que fan que tot surti bé.
A la tarda tots vam fer el que ens va convenir, uns van anar a la piscina, altres van visitar Girona i altres com nosaltres, els professors vam fer un bon xobec, migdiada menorquina i a visitar una pastisseria preciosa,  Teules Tuyarro, on vam tastar les galetes i la ratafia del país.
Per acabar la jornada els pares ens van preparar un sopar típic, amb pa amb toma amb tomàtiga i tota varietat d’embotits fets a santa Coloma. Les coques no hi van faltar per acabar el sopar donant el toc dolç a la jornada.  Després de sopar vam escoltar unes quantes peces d’un grup de rock de joves de santa Coloma on el bateria era un dels al·lots nostres, l’Adrià Huix que ho van fer molt bé. Els desitgem molta sort en la llarga carrera que els espera.
Finalment hi va haver uns breus parlaments per part del representant del pares, nostra i de l’IES Santa Coloma de Farners. Ens van donar uns regals molt bonics com a record de l’estada entre ells i ens vam agrair mútuament la bona sintonia que hi ha hagut durant aquesta intensa setmana de convivència.
Els tres grans objectius del projecte s’han complert. Conèixer els costums i les peculiaritats que tenim les dues comunitats que hi hem participat a traves de les vivències en famílies, conèixer les particularitats i riquesa del llenguatge emprat a La Selva i a Menorca i descobrir el molt que tenim en comú, i finalment conèixer el territori fent fantàstiques rutes en velo, eina vehicular d’aquest projecte, realitzant un dels esports més bonics i fent salut, que és el més important.
Avui a les 14.00 ens trobarem a l'IES Santa Coloma de Farners on els alumnes s'acomiadaran i partirem direcció al port de BCN. El vaixell surt a les 17.00 hores i te prevista l'arribada a les 21.00 (hora de Ciutadella). Fina aviat!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada